Heb je een vraag?
Wil je een offerte?

Garagedeuren

Het kiezen van de juiste garagepoort is een essentieel aspect bij het creëren van een functionele en esthetisch aantrekkelijke garage. Twee populaire opties die zich onderscheiden in zowel stijl als functionaliteit zijn sectionaal poorten en openslaande poorten.

Of het nu gaat om strakke moderniteit met sectionaal poorten of tijdloze elegantie met openslaande poorten, het installeren van de juiste garagepoort voegt niet alleen waarde toe aan de woning, maar verbetert ook de algehele functionaliteit en esthetiek van de garageomgeving.

Sectionaal poorten

Moderne uitstraling

Sectionaal poorten bieden een eigentijdse uitstraling en maximaliseren de ruimte, zowel binnen als buiten de garage. Door verticaal omhoog te bewegen, nemen ze minimale ruimte in beslag, wat ideaal is voor woningen met beperkte oprit- of garageruimte. Deze poorten, samengesteld uit afzonderlijke panelen, zorgen voor een efficiënte afdichting en isolatie, waardoor de garage een gecontroleerde omgeving blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Openslaande poorten

Klassieke uitstraling

Aan de andere kant bieden openslaande poorten een klassieke uitstraling en voegen ze een vleugje traditionele charme toe aan de woning. Deze poorten openen naar buiten toe, waardoor ze een elegante entree creëren. Openslaande poorten zijn ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een meer authentieke uitstraling en gemakkelijke toegang tot de garage. Ze voegen karakter toe aan de gevel en bieden de mogelijkheid om de poort gedeeltelijk te openen voor voetgangers, wat handig is voor dagelijks gebruik.

Garagedeuren van

Heb je een vraag? Of wil je een offerte?

Alles wat jij moet weten over garagedeuren

Bel, mail of bezoek ons

Stel een vraag via het contactformulier